051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

28 jaar ballonvaarten Ciers

ballonvaart West-VlaanderenGeen verrassing is zo groot als een champagne ballonvlucht kadobon als cadeau voor elke gelegenheid…(verjaardag, huwelijksverjaardag, pensioen,  eindejaarsfeesten, Kerstmis, nieuwjaar, valentijn, enz...) en degene die meevliegt met de luchtballon kan zelf kiezen waar en wanneer hij/zij wil meevliegen. Een veilige ballonvaart maken met een kadobon van de uitvoerder zelf, een luchtdoopbedrijf,  gesticht in 1991… luchtdopen CIERS al 28 jaar tot uw dienst!
Ook webshop om 24/7 online een luchtballonvaart kadobon te halen en (veilig) te betalen.  Altijd een goed idee, het hele jaar door... en voor elke gelegenheid... ook als relatiegeschenk.
Klik in de menu op  CADEAUBON (geschenkbonnen) voor alle info en prijzen.

Deze ballonwebsite www.warmeluchtballon.be  is een van de sites van luchtdopen Ciers uit Hulste (Harelbeke), nabij Kortrijk, Waregem, Roeselare, Ieper, Brugge in West-Vlaanderen. Sinds de oprichting van onze Flybird ballonvaarten bvba op 23 mei 1991 zijn we doorgegroeid tot een  familiaal ballonvaart bedrijf met eigen ervaren piloten en beschikken wij inmiddels over verschillende kleinere, gezellige warmeluchtballons. Klantentevredenheid, veiligheid en service zijn onze allerhoogste prioriteit.
Met onze verschillende hetelucht ballons van 4-5-6-7-8-9 en 10 passagiers + piloot kunnen we steeds zorgen voor een SNELLE en CORRECTE service zonder lange wachttijden. Bent u alleen, met een kleine groep, grote groepen... wij kunnen het aan, doen wat wij beloven en geven kwaliteit en waar voor uw geld.
 Verzorgde champagne ballonvaarten, boven uw streek!

Opstijgplaatsen luchtballon overal in West-Vlaanderen en aanpalend deel van Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

   Tot uw dienst voor:
• Luchtdopen voor 1 tot 50 personen, met eigen ballonnen en piloten.
• Ballonvlucht geschenkbons bij ons in Hulste (rechtover Supra Bazar) direct AF TE HALEN na afspraak. 
    Ook direct online kopen en veilig betalen via eigen webshop  klik hier:   ballonvaart cadeaubon
• V.I.P champagne ballonvaarten voor privé groepjes vanaf 2 tot 10 personen (+piloot) alleen in de mand zonder andere passagiers zie :  Exclusieve luchtballonvluchten
• Incentives en promoties voor bedrijven (ballonvluchten en helikopterluchtdopen).
• Ballonvaart arrangementen allerhande en op maat. Ballon-events, ballonhappenings, nightglows. 
• Commerciële contracten en reclame voor sponsors. Professionele uitbating van reclameballonnen. 

Bij het maken van deze site warmeluchtballon.be was het  onze bedoeling om zoveel mogelijk  informatie  en uitleg te geven over onze verzorgde en veilige ballonvaarten en helikoptervluchten.  

Een ballonvaart cadeaubon of een duo luchtvaart ballonbon is een gedroomd geschenk voor iedere gelegenheid: een verjaardag, uitnodiging feest, huwelijk, huwelijksverjaardag, pensioen, jubileum, zomaar, eindejaarsfeesten, valentijn, kerstmis, nieuwjaar, vaderdag, moederdag  en nog veel meer! Niet voor niets staat meevliegen met een ballon op de bucketlist van zovelen.

HOE BLAUWER DE LUCHT, HOE MEER WE IN DE WOLKEN ZIJN!

ballonvaarten CiersMaak een luchtballonvlucht met een van onze warmeluchtballonnen en geniet van de onbeschrijfelijke rust en het adembenemende uitzicht. Als een van de grotere én erkende ballonbedrijven van Vlaanderen beschikken wij over diverse kleinere, gezellige ballons. Geen "autobus ballons" waar u met 15 tot 20 andere passagiers ingeduwd wordt  maar kleinere, ballonmanden met veel plaats. We varen elke mooie dag in diverse streken, ook de uwe! We bestaan meer dan 25 jaar en hebben in die kwarteeuw een solide reputatie opgebouwd, zowel bij onze passagiers als onze ballonsponsors.  
BALLONVAARTEN zijn onze hoofdactiviteit, maar sinds vele jaren doen wij ook helikopterluchtdopen met eigen CPL Heli piloot.
Ook voor een kadobon voor een ballonvaart of helicoptervlucht bent u hier op het juiste adres.  Webstek helikopter.
Een ballon of helikopter luchtvaart met een ballon van luchtdopen Ciers = steeds stukken beter beter.
meer info >>