051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Ballonvaart regio Ieper en de Westhoek

BALLONVAREN IN Ieper EN OMGEVING van de westhoek

U kan bij Ballonvaarten Ciers een ballonvaart boeken in de omgeving van Ieper en de mooie Westhoek.

We hebben enkele opstijgterreinen in en rond Ieper ter beschikking.

We zijn zelf een bedrijf uit West-Vlaanderen en kennen de regio heel goed. Het is steeds leuk om van de ballonvaarder tijdens de vlucht relevante informatie te krijgen over de bezienswaardigheden waar we over vliegen.

Een ballonvaart boven Ieper is ideaal om te doen als koppel, met het gezin, als teambuilding met je bedrijf, een uitstapje met je vrienden,... Boekingen zijn mogelijk vanaf 1 persoon. We organiseren op geregelde tijdstippen vluchten met vertrek in Ieper of de deelgemeentes in de Westhoek (Poperinge, Heuvelland, Boezinge, Vleteren, Vlamertinge, Zillebeke, Zonnebeke, Dikkebus, Dranouter, Westouter, Loker, Wijtschate, Mesen, Brielen,...). Een van de vaste opstijgterreinen is aan het ziekenhuis - politiekazerne in Ieper: Flanders Language Valley.

Naast Ieper hebben we in Vlaanderen en Wallonië nog tal van opstijg locaties, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, en in Henegouwen. Contacteer ons gerust voor meer info.

OVER BALLONVAARTEN IN EN ROND Ieper

Ieper is een van de mooiste steden van België, heel populair bij toeristen. Bij ballonvaarten boven deze regio ontdek je de Westhoek op z'n best! Ongetwijfeld zal je sporen van de eerste wereldoorlog ontdekken: de vele oorlogskerkhoven en monumenten, maar vaak zie je in het reliëf nog overblijfselen van loopgraven, of bomkraters die nu vijvers geworden zijn. Gelijk welke richting de wind ons uitbrengt vanuit Ieper, je zal ogen tekort komen!

VERLOOP VAN DE LUCHTBALLONVLUCHT

  • Verwelkoming op de opstijglocatie in of rond Ieper. We spreken af op een plaats die wordt gekozen in functie van de windrichting en -snelheid.
  • Het materiaal en het ballonteam wordt aan u voorgesteld.
  • We geven een veiligheidsbriefing over wat er zal gebeuren tijdens de ballonvaart.
  • We bouwen de luchtballon op. Indien u  wenst kan u meehelpen.
  • We stijgen op voor een ballonvaart van gemiddeld 1 uur. Hierbij zal u de prachtige omgeving rond Ieper kunnen bewonderen!
  • Na de ballonvlucht wordt het materiaal opgeborgen, en toasten we op het landingsveld op de geslaagde vlucht! We drinken echte champagne, en praten gezellig na.
  • Elke passagier krijgt een diploma van de luchtdoop.

Toeschouwers zijn ook welkom. U mag gerust vrienden of familie meenemen om toe te kijken. Voor hen is ook een drankje voorzien na de ballonvaart.

Reken op een 3tal uur dat u in totaal van huis zal zijn voor deze hele belefenis.

Gedetailleerde info over het verloop en de reservatie van een luchtballonvaart bij ons: Ballonvaart informatie

RESERVATIE OF CADEAUBON ONLINE BESTELLEN

U kan bij ons reserveren voor een ballonvaart regio Ieper: Reserveer

of u kan een gepersonaliseerde cadeaubon voor een ballonvlucht regio Ieper online bestellen: online cadeaubon