051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

EXCLUSIEF BALLONVAARTEN

ballonvaart exclusief

Uw groepje of familie alleen in de ballonmand

Hier vindt u alle informatie over onze unieke champagne VIP exclusieve vluchten. Uw groepje of familie alleen in de ballonmand, met de piloot, waar en wanneer u wilt voor een verzorgde ballonvaart van minimaal 1 uur, aan unieke prijzen en met de gekende superservice die wij bieden bij elke ballonvaart. 
En... wilt u iets volledig op maat, aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren!

Dit type van vluchten is heel populair in Corona-tijden: vlieg met uw bubbel of gezin in een luchtballon enkel en alleen voor uw groepje met familie of vrienden.

HUUR UW LUCHTBALLON + piloot en vaar met uw groepje of ganse familie alléén in de ballonmand, zonder andere passagiers.
VIP ´EXCLUSIEVE MAND´ boekingen en kortingen:
Gezien wij een der weinige ballonvaartbedrijven zijn die verschillende luchtballons hebben in diverse groottes krijgen we regelmatig de vraag van groepjes mensen die - onder familie of vrienden - in een ballonmand exclusief voor hun groepje (met hun 'bubbel') willen meevaren. Wij alleen bieden deze unieke service! Het is bij ons mogelijk om direct een warmeluchtballon voor 2, 3, 4, 6 passagiers of meer te huren! Een ballonvaart voor 2 of voor 50... alleen bij Flybird luchtdopen is deze service mogelijk.
Bovendien komen wij dan opstijgen met de ballon WAAR U WILT, s'morgens of 's avonds. De voorwaarden hiervoor staan onder de kolom met de prijzen hieronder en wij garanderen dat wij onze afspraken nakomen.

 Prijzen VIP exclusief vaarten Per persoon

 Samen 

 Ballonmand voor 2 tot 4 passagiers + piloot       € 650*

 Ballonmand voor 5 passagiers + piloot

€ 145

    € 725*

 Ballonmand voor 6 passagiers + piloot

€ 145

    € 870*

 Ballonmand voor 7 passagiers + piloot

€ 140

    € 980*

 Ballonmand voor 8 passagiers + piloot

€ 140

   € 1120*

 Ballonmand voor 9 passagiers + piloot

€ 135

   € 1215*

 Ballonmand voor 10 passagiers + piloot
€ 135

   € 1350*


Bent u met méér dan 10...  bij ons géén probleem!
We vliegen dan met verschillende eigen ballons en stijgen samen op.
Cont
acteer ons NU voor een speciale prijs voor grote groepen.

 

* Voorwaarden ´volle mand boekingen en prijzen´:
Bij een "volle" mand komen wij indien gewenst bij U opstijgen (zie ook hier onder boekingen) en krijgt u een ballon exclusief voor uw groepje. Kinderen kunnen meevaren vanaf ong. 7 jaar (i.v.m. verzekering). De vermelde prijzen zijn "all in":
BTW, verzekeringen, verplaatsingskosten, champagne, vluchtattest, kortom alles . Enkel geldig bij een boeking door één persoon (groepsverantwoordelijke) voor een datum naar uw keuze, deze persoon is onze contactpersoon voor deze boeking en hij/zij regelt alles voor de medepassagiers van zijn groep. Er dient steeds gezorgd te worden voor voldoende volgwagens om alle passagiers op te pikken na de landing (zie ook: hoe volgen) . Indien dat niet mogelijk is regelen wij ook het terugbrengen der passagiers met taxibusjes die u komen oppikken na de landing (toeslag 10€ p.p., vanaf 5 personen).
Bij uw ´volle mand´ boeking vragen wij u een voorschot van 20% te storten op onze rekening  met de vermelding van uw naam en voorziene datum van de vlucht zodat wij uw exclusieve ballon kunnen garanderen. Dit kan ook onder de vorm van een cadeaubon. Deze prijzen zijn slechts geldig in de "zwarte zone" op de kaart van België hiernaast. 


ONZE WACHTTIJDEN zijn meestal erg kort, wilt U meevaren, bel ons, in de meeste gevallen kunnen wij iets organiseren op korte termijn omdat we verschillende ballons en piloten hebben.

Tot binnenkort!

 
 

Terug naar algemeen