051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Uw ballonvaart Reserveren

ballonvaart reserveren West-Vlaanderen

GEEN ZORGEN! ONZE cadeaubonnen uitgegeven in 2018 blijven geldig gans 2019!

U hebt een ballonvaart kadobon of u wilt een ballonvaart boeken voor uzelf of een groepje en een vluchtdatum vastleggen?
Contacteer ons, liefst telefonisch 051-312 325. In samenspraak bepalen wij een datum wanneer het u schikt. We houden rekening met uw wensen en boeken uw ballonvlucht waar en wanneer het voor u past.
Helaas kan ballonvaren enkel bij gunstig stabiel weer met weinig wind en moeten wij rekening houden met de thermiek, dat zijn ongunstige stijg- en daalwinden opgewekt door de zon. Hierdoor kan er enkel met een luchtballon gevaren worden ’s morgens binnen de 2 uur na zonsopgang of ’s avonds ongeveer 2 uur voor zonsondergang. Onder de link "opstijguren volgens maand"  hebben wij een lijstje gezet met een indicatie van de opstijgtijden in de verschillende maanden.
Op de voor uw ballonvaart voorziene dag belt u ons dan terug om de meteo voorspellingen te bespreken en om alles definitief te regelen. Als het weer die dag ongunstig blijkt te zijn voor een mooie en veilige ballonvlucht verplaatsen we direct alles naar een nieuwe datum die ook voor u past.

BEL 051-312.325 of klik hier om een ballonvaart te reserveren >>
Klik hier om een cadeaubon te bestellen

Voor onze prijzen, cadeaubons en info over exclusief ballonvaarten, klik hiernaast in de menu.

Terug naar algemeen