051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Uw ballonvaart Reserveren

ballonvaart reserveren West-Vlaanderen

Een luchtballonvlucht boeken:

U hebt een ballonvaart kadobon of u wilt een ballonvlucht boeken voor uzelf of een groepje en een datum voor de ballonvaart vastleggen?
Contacteer ons, liefst per mail op info@warmeluchtballon.be of telefonisch 051-312 325. In samenspraak bepalen wij een datum wanneer het u schikt. We houden rekening met uw wensen en boeken uw ballonvlucht waar en wanneer het voor u past. Gelieve ons door te geven van welke gemeente u bent, met hoeveel personen en in welke periode jullie de ballonvaart wensen.
Helaas kan ballonvaren enkel bij gunstig stabiel weer met weinig wind en moeten wij rekening houden met de thermiek, dat zijn ongunstige stijg- en daalwinden opgewekt door de zon. Hierdoor kan er enkel met een luchtballon gevaren worden ’s morgens binnen de 2 uur na zonsopgang of ’s avonds ongeveer 2 uur voor zonsondergang. Onder de link "opstijguren volgens maand"  hebben wij een lijstje gezet met een indicatie van de opstijgtijden in de verschillende maanden.

Iedereen met goede gezondheid kan meevaren. Zwangere vrouwen zijn niet toegelaten. Meer info over wie mee kan vliegen.

Op de voor uw ballonvaart voorziene dag contacteren we u om de weersvoorspellingen te bespreken en om alles definitief te regelen (om 13u ten laatste hebben we de meest recente weerkaarten binnen en kunnen we de juiste opstijglocatie bepalen in functie van de windrichting). Als het weer die dag ongunstig blijkt te zijn voor een mooie en veilige ballonvlucht verplaatsen we direct alles naar een nieuwe datum die ook voor u past. 
BEL 051-312.325 of klik hier om een ballonvaart te reserveren >>

We vragen ook om iemand van vrienden of familie te voorzien die met de wagen achter onze aanhangwagen kan rijden tijdens de vlucht om de passagiers op te pikken bij de landing.

U kan ook een geschenkbon voor een ballonvlucht bestellen: Klik hier om een cadeaubon te bestellen

Voor onze prijzen, cadeaubons en info over exclusief ballonvaarten, klik hierboven in het menu.

Wij hebben verschillende opstijgterreinen ter beschikking in Oost- en West-Vlaanderen (o.a. Ieper, Brugge, Oostkamp, Roeselare, Kortrijk, Harelbeke, Ingelmunster, Kruisem, Oudenaare, Gent, De Pinte, Merkem, Deinze, Tielt,...)

Life is like a balloon, if you never let yourself go,
you'll never know how far you can rise.

Terug naar algemeen