051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Ballonvaart regio Brugge

Ballonvaren in Brugge en omgeving

ballonvaart Brugge

U kan bij Ballonvaarten Ciers een ballonvaart boeken in de omgeving van Brugge.

We hebben enkele opstijgterreinen in en rond Brugge ter beschikking.

We zijn zelf een bedrijf uit West-Vlaanderen en kennen de regio heel goed. Het is steeds leuk om van de ballonvaarder tijdens de vlucht relevante informatie te krijgen over de bezienswaardigheden waar we over vliegen.

Een ballonvaart boven Brugge is ideaal om te doen als koppel, met het gezin, als teambuilding met je bedrijf, een uitstapje met je vrienden,... Boekingen zijn mogelijk vanaf 1 persoon. We organiseren op geregelde tijdstippen vluchten met vertrek in Brugge of de deelgemeentes (Oostkamp, Beernem, Zedelgem, Damme, Zuienkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Zedelgem,  Assebroek, Lissewege, Sint-Kruis, ....).

Naast Brugge hebben we in Vlaanderen en Wallonië nog tal van opstijg locaties, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, en in Henegouwen. Contacteer ons gerust voor meer info.

Over Ballonvaarten in en rond Brugge

Brugge is een van de mooiste steden van België, heel populair bij toeristen. Je kan zweven boven het Unesco-wereld erfgoed van Brugge. Bovendien is Brugge de hoofdstad van West-Vlaanderen. Bij ballonvaarten hier kunnen we vaak de kuststreek zien (Oostende, Zeebrugge en de mooie haven, Knokke, het zwin, Nieuwpoort, en de monding van de schelde in de Noordzee). We maken graag ballonvaarten met Bruggelingen omwille van hun enthousiasme!

Verloop van de luchtballonvlucht

  • Verwelkoming op de opstijglocatie in of rond Brugge. We spreken af op een plaats die wordt gekozen in functie van de windrichting en -snelheid.
  • Het materiaal en het ballonteam wordt aan u voorgesteld.
  • We geven een veiligheidsbriefing over wat er zal gebeuren tijdens de ballonvaart.
  • We bouwen de luchtballon op. Indien u  wenst kan u meehelpen.
  • We stijgen op voor een ballonvaart van gemiddeld 1 uur. Hierbij zal u de prachtige omgeving rond Brugge kunnen bewonderen!
  • Na de ballonvlucht wordt het materiaal opgeborgen, en toasten we op het landingsveld op de geslaagde vlucht! We drinken echte champagne, en praten gezellig na.
  • Elke passagier krijgt een diploma van de luchtdoop.

Toeschouwers zijn ook welkom. U mag gerust vrienden of familie meenemen om toe te kijken. Voor hen is ook een drankje voorzien na de ballonvaart.

Reken op een 3tal uur dat u in totaal van huis zal zijn voor deze hele belefenis.

Gedetailleerde info over het verloop en de reservatie van een luchtballonvaart bij ons: Ballonvaart informatie

Reservatie of cadeaubon online bestellen

U kan bij ons reserveren voor een ballonvaart regio Brugge: Reserveer

of u kan een gepersonaliseerde cadeaubon voor een ballonvlucht regio Brugge online bestellen: online cadeaubon