051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Prijsoverzicht Ballonvaart

Prijs is wat je betaalt.
         Waarde is wat je krijgt.” 
Warren Buffet

Wat wij bieden in ons verzorgd BALLONVAART totaalpakket :

• Luchtballonvaart in UW streek, geen verre verplaatsingen
• Boekingen mogelijk vanaf één persoon, we groeperen de passagiers
• Opstijgen in uw buurt (waar mogelijk en toegelaten), vanaf volle mand
• Unieke mogelijkheid om een ballonmand EXCLUSIEF voor uw groepje af te huren, met opstijgplaats naar keuze
• U kiest zelf de datum, kan zowel tijdens de week of in het weekend en ook op alle feestdagen, 7/7 tijdens het seizoen (van maart tot einde oktober)
• 27 jaar ervaring, bvba gesticht in 1991 = huis van vertrouwen, en geen "internet pop-up", machtiging bestuur der luchtvaart voor  luchtdopen en luchtarbeid n°475.
• Altijd bereikbaar, beste prijs/kwaliteit, moderne & recente ballonvloot
• Ballonvaart van ong. 65 tot 75 minuten op verschillende hoogtes = goedkoopste prijs per minuut in de lucht!
• Kleine, gezellige groepjes per ruime ballonmand onder begeleiding van een ervaren piloot, geen ongezellige mastodont ballons
• Verwelkoming op het voorziene opstijgterrein, kennismaking met piloot en crew
• Veiligheidsbriefing en uitleg over de ballonvaart
• Champagne-doop volgens de tradities met ECHTE champagne en dus géén goedkope "bubbels"
• Glaasje champagne voor de passagiers + drank naar keuze voor iedereen (ook de volgers).  Bij ochtendvaart gratis ontbijt voor allen op het landingsterrein
• Uniek ballonvaart “attest van luchtdoop” + een kleine attentie
• BTW + goede verzekering voor iedere passagier inbegrepen in onze prijzen
• Attentie voor de eigenaar van het terrein waar we landen
• Dit volledig ballonvaart-arrangement duurt een 3-tal uur. Wij beschikken over diverse eigen luchtballonnen = supersnelle service, zonder  lange wachttijden
• Iedere luchtballonvaart is voor ons een VIP ballonvaart, dezelfde lange vaart, service en après ballooning voor IEDEREEN!
                                                     Wat we afspreken doen we, gegarandeerd! Geen valse beloftes.


kostprijs luchtballonvaartOnze ballonvaart prijzen: 
prijs per passagier, verzekering, brandstoftoeslag, BTW, kortom alles inbegrepen:

Prijzen  
Kinderen tussen 7-12 jaar : €  100 p/p *
Boeking vanaf 3 passagiers : € 140 p/p *
Boeking 1 of 2 passagiers     : € 145 p/p *


* in onderling overleg wordt U door ons gegroepeerd
met andere passagiers waar en wanneer het U past,
kinderen moeten minstens 7 jaar oud zijn en
begeleid worden door een volwassen persoon.

VOOR GROTE GROEPEN:  CONTACTEER ONS VOOR EEN SPECIALE OFFERTE !


UNIEK : HUUR UW eigen LUCHTBALLON + piloot, en vlieg met Uw groepje alléén in de ballonmand
zie exclusief aub. 
 


Wij beschikken ook over mooie, aangepaste cadeaubonnen om te geven als geschenk. Deze kadobons kosten hetzelfde en blijven 12 maand na uitgifte geldig, ze zijn verlengbaar en overdraagbaar. In samenspraak met de gelukkige ontvanger kiezen we dan de opstijgplaats + de datum van de ballonvaart.
U dient enkel, indien mogelijk, te zorgen voor een volgauto per ballon die de jeep overal volgt en de passagiers kan oppikken na de landing, en zelfs indien dat niet lukt zorgen wij voor een oplossing.

Voor grotere groepen, een kermis, manifestatie, … of  “iets speciaals”  bel of mail ons en wij maken U graag een aangepaste offerte. Met onze eigen verschillende ballons kunnen wij ook grote groepen  een unieke ervaring aanbieden. Opstijgen op uw evenement of feest kan ook mits u kan zorgen voor voldoende passagiers, wij zorgen dan voor alle toelatingen en maken u een speciale offerte.
Bij incentives voor bedrijven op één bepaalde datum hebben wij het unieke voordeel dat we bij ongunstig ballonweer indien gewenst kunnen omschakelen op helikopter-luchtdopen zodat uw "vlieg"-evenement toch zeker kan doorgaan. (zie onze helikoptersite)

Onze grootste ballon is voor maximum 10/11 passagiers. Bij ons géén autobus-ballons met 15 - 20 passagiers dus, maar kleinere ballons geschikt voor veilige vaarten in deze streek. Iedere passagier is goed verzekerd en wij werken uitsluitend met piloten met veel ervaring en een professionele vergunning.

U WIL RESERVEREN ? Bel nu :  051 -312 325.  U mag gerust ook in de weekends of op feestdagen bellen, wij proberen zoveel mogelijk oproepen te beantwoorden... behalve natuurlijk als we gaan vliegen (letterlijk) zijn…!

ONZE WACHTTIJDEN zijn meestal erg kort, wilt U meevaren, bel ons, in de meeste gevallen kunnen wij iets organiseren op korte termijn omdat we verschillende ballons en piloten hebben.

KORTOM, wij garanderen kwaliteit en waar voor Uw geld...  Honderden passagiers per jaar varen met ons mee en ja hoor, wij hebben enkel tevreden klanten. Bovendien is ballonvaren onze passie, iets wat we nog steeds héél graag doen, en de liefde voor alles wat met ballons te maken heeft stralen we ongetwijfeld uit naar onze passagiers.
Met ons meevaren is GENIETEN!

ballonvaarder sinds 1990 Gino Ciers

  There are experiences you can't describe unless you live them.
Er zijn ervaringen die men niet kan beschrijven, u moet het gedaan hebben.

 

WAAR en WANNEER?

Ballonvaarten in België  
* Wij varen meestal in de “zwartgekleurde” zone op het kaartje (West- en Oost-Vlaanderen en een stukje van Henegouwen). Voor een vaart in een andere zone is een “volle mand” (minimum 6) vereist en gelden andere prijzen.


Onder "ALGEMEEN" kunt u alle informatie vinden over het boeken van een ballonvaart bij ons ballonteam en staat een lijstje met de OPSTIJGUREN van onze heteluchtballons in de verschillende maanden van het jaar. Wegens de THERMIEK kan een veilige ballonvaart met een warmeluchtballon enkel binnen de 2 uur na zonsopgang of ong. 2 uur voor zonsondergang (vanaf eind oktober tot einde maart kan de ganse dag gevaren worden omdat de zon in de wintermaanden zwak is en de temperatuur meestal niet boven de 15° stijgt). Ballonvaren kan ook enkel en alleen met een grond -windsnelheid van maximaal 16 km/uur (2–3 beaufort), een zacht briesje dus. Het moet rustig weer zijn, met voldoende zichtbaarheid, de wolkenbasis meer dan 300 m. en zonder kans op buien (lichte turbulentie) of onweer vanwege zware turbulentie.

En IEDEREEN kan meevaren…van 7 tot 107 jaar, mits men minstens 1 uur kan rechtstaan in de ballonmand en men voldoende fit en gezond is.